BASILIC

Індичка зі шпинатом під соусом вишня чилі

Індичка зі шпинатом під соусом вишня чилі

255.00₴

Індичка зі шпинатом під соусом вишня чилі

335.00kg

Соковите індиче філе запечене в беконі , подаємо на подушці тушкованого шпинату у вершках . Доповнюємо вишня чілі та зеленню

255.00₴

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

195.00₴

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

280.00g

Соковите куряче філе маринуємо з сиром пармезан та цедрою лимона. Паніруємо в сухарях та запікаємо. Подаємо з пюре смаженої картоплі яке посипаємо хрустом бекону та селери. Доповнюємо соусом мостарда

195.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

180.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

330.00g

Куряче філе тушковане у вершках та шпинаті. Подаємо з шпаргівкою томленою в соєвому соусі. Доповнюємо томатами чері.

180.00₴

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

230.00₴

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

280.00g

Качину ніжку конфі подаємо з ніжним яблуневим та морквяним пюре. Доповнюємо соусом демігляс з французькою гірчицею, олією зеленої цибулі та мигдалевими пластівцями

230.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

Стейк Антрекот з овочами гриль

280.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

280.00g

Ніжний яловичий стейк  подаємо з грильованими та попередньо маринованими в соєвому соусі  болгарським перцем, помідорами, печерицями, морквою та цибулею

280.00₴

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

280.00₴

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

300.00g

Томлені телячі щоки у червоному вині та власному соку. Подаємо з ніжним кремом та гратеном з селери. Доповнюємо олією з зеленої цибулі

280.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

160.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

260.00g

Фірмовий стейк зі свинни  з вершковим зеленим маслом. Подаємо з запеченою до золотистої скоринки картолею з додаванням розмарину та тим’яну.

160.00₴

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

185.00₴

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

310.00g

Ребра мариновані в червоному вині, французькій гірчиці, томатному соусі та меді запікаємо з кукурудзою. Подаємо з авторським соусом BBQ.

185.00₴

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

225.00₴

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

350.00g

Медальйони зі свинини поєднуємо з міксом лісових грибів, копченою шинкою та соусом демігляс з вершками. Подаємо з ніжним картопляно-шпинатним пюре та чипсами з кукурудзи

225.00₴

Яловичина з селеровим гратеном доповнена соусом блю чіз

Яловичина з селеровим гратеном доповнена соусом блю чіз

270.00₴

Яловичина з селеровим гратеном доповнена соусом блю чіз

310.00g

На подушці запеченого гратену з селери, вершків та твердої моцарелли. Подаємо стейк телятини, доповнюємо соусом на основі вершків та горгонзоли.

270.00₴

Показано з 1 по 10 із 10 (1 сторінок)