Gradnyi

Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)

Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)

110.00₴

Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)

255.00g

Ніжна кремова текстура хумусу доповнена томатною сальсою та гелем з кінзи та м'яти. Подається з хрумкими огірочками та перцем.

110.00₴

Мʼясна нарізка (Європа)

Мʼясна нарізка  (Європа)

340.00₴

Мʼясна нарізка (Європа)

305.00g

Вʼялені делікатеси такі, як мацик, хамон та прошуто доповнюємо оливками каламати, перцем чілі , смаженим арахісом та в’яленими томатами

340.00₴

Сирна палітра (Європа)

Сирна палітра (Європа)

340.00₴

Сирна палітра (Європа)

460.00g

Різноманіття сирів, таких як - пармезан, дор блю, клемецький, козиний з трюфелем які , козиний з пожитником, доповнюємо виноградом , грушею та хурмою а також хрусткими грісіні, грецьким горіхом та медом.

340.00₴

Мезе (Греція)

Мезе (Греція)

150.00₴

Мезе (Греція)

390.00g

Грецька закуска: паштет з ароматним підсмаженим арахісом, форшмак з освіжаючим лимоном та хрусткою цибулею кріспі, ніжний хумус з кінкінною та мусом з в'явлених томатів доповненим тогараші. Подаємо  з підсмаженим пшеничним та зерновим хлібом

150.00₴

Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)

Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)

185.00₴

Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)

175.00g

Ніжно вершковий сир лабне власного приготування ,який доповнюється тар таром з авокадо та вʼялених томатів ,заправлений соусом пад тай та довершений смаком спеції фурікаке

185.00₴

Гуакамоле з мідіями (Мексика)

Гуакамоле з мідіями (Мексика)

255.00₴

Гуакамоле з мідіями (Мексика)

220.00g

Ніжне та соковите філе мідій в поєднанні з гуакамоле та сиром пармезан , додає пікантності спеція фурікаке та тогараші. Це справжня насолода для поціновувачів морепродуктів.

255.00₴

Крудо з лосося (Італія)

Крудо з лосося (Італія)

245.00₴

Крудо з лосося (Італія)

190.00g

Неперевершене поєднання лосося , стиглого авокадо та дольками апельсина доповнене фірмовим цитрусовим соусом та соусом мірін Чілі посипаємо страву кришталиками Мальдонської солі та спецією фурікаке

245.00₴

Ніжний курячий паштет (Франція)

Ніжний курячий паштет (Франція)

130.00₴

Ніжний курячий паштет (Франція)

300.00g

Ніжний курячий паштет доповнений цитрусовим чатні з апельсина і цибулі, малиновим соусом та глазурованими грибами шиїтаки та деревними грибами. Подається з підсмаженим хлібом (тартін, зерновий, пшеничний)

130.00₴

Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)

Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)

115.00₴

Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)

135.00g

Відкриваємо незвідані смаки звичних продуктів. Бланшовані томати чері в соусі Кімчі подаються на подушці з гуакамоле. А ідеальним доповненням є стружка тунця.

115.00₴

Біф карпачо з анчоусами (Італія)

Біф карпачо з анчоусами (Італія)

230.00₴

Біф карпачо з анчоусами (Італія)

160.00g

Карпачо запозичило свою назву від прізвища відомої італійської художниці. І це не дивно, адже це справжній витвір мистецтва. Тоненько нарізані шматочки телятини з додаванням двох видів гелів під пармезаном та смужками анчоуса.

230.00₴

Біф тар тар з хрустким гратеном (Франція)

Біф тар тар з хрустким гратеном (Франція)

245.00₴

Біф тар тар з хрустким гратеном (Франція)

280.00g

Рублена свіжо замаринована яловичина. Подається з хрустким гратеном, соусом з пармезану,гелем із яєчного жовтка та доповнюється при подачі свіжою руколою.

245.00₴

Обпалена яловичина з соусом Чилі-Гарлік (Японія)

Обпалена яловичина з соусом Чилі-Гарлік (Японія)

180.00₴

Обпалена яловичина з соусом Чилі-Гарлік (Японія)

140.00g

Для шукачів нових смаків та вражень. Соковита витримана яловичина під пікантним соусом Чилі-Гарлік, кунжутною олією та гелем із яєчного жовтка. Зверху посипаємо зеленою цибулькою-шніт.

180.00₴

Показано з 1 по 12 із 12 (1 сторінок)