4REST

Томлені телячі щоки з картопляним пюре і хурмою

Томлені телячі щоки з картопляним пюре і хурмою

310.00₴

Томлені телячі щоки з картопляним пюре і хурмою

275.00g

310.00₴

Філе міньйон (волога ферментація)

Філе міньйон (волога ферментація)

450.00₴

Філе міньйон (волога ферментація)

0.22kg

м’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м‘яса medium rare; medium.

450.00₴

Шатобріан (волога ферментація)

Шатобріан (волога ферментація)

590.00₴

Шатобріан (волога ферментація)

0.35kg

м’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м‘яса medium rare; medium.

590.00₴

Рібай (волога ферментація)

Рібай (волога ферментація)

550.00₴

Рібай (волога ферментація)

0.35kg

найпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

550.00₴

Рібай (суха ферментація)

Рібай (суха ферментація)

630.00₴

Рібай (суха ферментація)

0.35kg

найпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримуємо в холодильнику сухої ферментації. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

630.00₴

Нью Йорк Україна (волога ферментація)

Нью Йорк Україна (волога ферментація)

490.00₴

Нью Йорк Україна (волога ферментація)

0.35kg

найароматніший стейк у світі. Вирізається із філейної частини, йому властивий жировий прошарок збоку Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

490.00₴

Рібай Австралія (волога ферментація)

Рібай Австралія (волога ферментація)

1900.00₴

Рібай Австралія (волога ферментація)

0.35kg

австралійський преміальний стейк із підвищеною мармуровістю. Максимально соковитий та м’який. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

1900.00₴

Рібай США (волога ферментація)

Рібай США (волога ферментація)

1950.00₴

Рібай США (волога ферментація)

0.35kg

преміальний стейк із підвищеною мармуровістю, привезений з Америки. Максимально соковитий та м’який. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

1950.00₴

Нью Йорк США (волога ферментація)

Нью Йорк США (волога ферментація)

1650.00₴

Нью Йорк США (волога ферментація)

0.35kg

преміальний стейк із підвищеною мармуровістю, привезений з Америки. Ароматний та соковитий. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

1650.00₴

Ковбой (суха ферментація)

Ковбой (суха ферментація)

680.00₴

Ковбой (суха ферментація)

0.50kg

стейк Рібай на кості. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкаралупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

680.00₴

Клаб-стейк (суха ферментація)

Клаб-стейк (суха ферментація)

680.00₴

Клаб-стейк (суха ферментація)

0.50kg

стейк Нью Йорк на Т-подібній кості. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкорлупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

680.00₴

Портерхаус (суха ферментація)

Портерхаус (суха ферментація)

930.00₴

Портерхаус (суха ферментація)

0.80kg

преміальний вид стейка на Т-подібній кості. Поєднує в собі два різні види м’яса: стейк Нью Йорк, та вирізку філе міньйон. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкаралупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований

930.00₴

Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)

Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)

390.00₴

Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)

0.29kg

частина внутрішньої яловичої вирізки, попередньо замаринована в спеціях. Готуємо в хоспері. Подаємо зі смаженою картоплею. Рекомендований ступінь просмажування medium.

390.00₴

Показано з 1 по 13 із 13 (1 сторінок)