- СТАРТИ
- САЛАТИ
- ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
- ПЕРШІ СТРАВИ
- ГАРНІРИ
- ХОСПЕР МЕНЮ
- ГАРЯЧІ СТРАВИ
- ДЕСЕРТИ
Біфштекс та грічотто з грибами
230.00₴
Біфштекс та грічотто з грибами
0.44kgРублена котлета з яловичини запікаємо на хоспері, подаємо з відварною гречкою з додаванням смажених печериць та глив. Поливаємо соусом на основі вершків, грибного та яловичого деміглясу. Посипаємо стружкою зі смаженої картоплі.
230.00₴
Бургер по українськи
240.00₴
Бургер по українськи
0.49kgБургер приготовлений з рваної свинини, карамелізованих печериць та цибулі, печеного бекону та сиром чеддер, додаємо руколу та соус BBQ. Подаємо з запеченою картоплею та соусом BBQ.
240.00₴
Кебаб з яловичини
175.00₴
Кебаб з яловичини
0.27kgРублене м’ясо яловичини запікаємо на хоспері, подаємо з запеченим лавашом та салатом зі свіжих томатів та цибулі Марс. Рекомендована просмажка medium.
175.00₴
Курча з картоплею по-домашньому
185.00₴
Курча з картоплею по-домашньому
0.43kgПоловинка ніжного курча Табака маринуємо в кефірі, домашньому майонезі та куркумі, смажимо на хоспері та подаємо зі смаженою картоплею та соусом тар тар.
185.00₴
Окіст зі свинини з білими грибами, сиром та овочами гриль
1400.00₴
Окіст зі свинини з білими грибами, сиром та овочами гриль
2,040.00g1400.00₴
Рібай
550.00₴
Рібай
0.35kgНайпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м’язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
550.00₴
Ребра свинні з запеченою картоплею
260.00₴
Ребра свинні з запеченою картоплею
0.50kgТомлені свинні ребра в медовій глазурі. Запікаються на хоспері, подаються з запеченою картоплею та соусом BBQ.
260.00₴
Свинний ошийок
280.00₴
Свинний ошийок
0.26kgШийна частина свинини – безсумнівно, одна з найніжніших частин м’яса. Перед смаженням на хоспері маринується в молоці та спеціях.
280.00₴
Скумбрія запечена на хоспері з шпарагівкою та в’яленими томатами
275.00₴
Скумбрія запечена на хоспері з шпарагівкою та в’яленими томатами
440.00gСкумбрію маринуємо в медово-соєвому соусі та запікаємо на хоспері. Подаємо з шпарагівкою смаженою з в’яленими томатами, томатами черрі, цибулею Марс, кукурудзою та лимоном.
275.00₴
Стейк з лосося у вершково-ікорному соусі
520.00₴
Стейк з лосося у вершково-ікорному соусі
320.00gСтейк з лосося запечений в хоспері подається з ніжним картопляним пюре та поливається соусом на основі вершків та червоної лососевої ікри
520.00₴
Тендерлойн
450.00₴
Тендерлойн
0.22kgМ’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м’яса medium rare; medium.
450.00₴
Форель під томатами з песто
360.00₴
Форель під томатами з песто
0.34kgРічкову форель маринуємо соусом песто та запікаємо на хоспері. При подачі доповнюємо соусом з трьох видів томатів, свіжого шпинату та білого вина. Декоруємо стеблом селери та землею з маслин.
360.00₴
Шатобріан
590.00₴
Шатобріан
0.35kgМ’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м’яса medium rare; medium.
590.00₴
Язик запечений на хоспері з грибним соусом
280.00₴
Язик запечений на хоспері з грибним соусом
0.21kgНіжний язик з ялоловичини запікаємо на хоспері. При подачі доповнюємо грибним соусом на основі печериць, глив та вершків.
280.00₴