BREAD&SALT

Біфштекс та грічотто з грибами

Біфштекс та грічотто з грибами

230.00₴

Біфштекс та грічотто з грибами

0.44kg

Рублена котлета з яловичини запікаємо на хоспері, подаємо з відварною гречкою з додаванням смажених печериць та глив. Поливаємо соусом на основі вершків, грибного та яловичого деміглясу. Посипаємо стружкою зі смаженої картоплі.

230.00₴

Бургер по українськи

Бургер по українськи

240.00₴

Бургер по українськи

0.49kg

Бургер приготовлений з рваної свинини, карамелізованих печериць та цибулі, печеного бекону та сиром чеддер, додаємо руколу та соус BBQ. Подаємо з запеченою картоплею та соусом BBQ.

240.00₴

Кебаб з яловичини

Кебаб з яловичини

175.00₴

Кебаб з яловичини

0.27kg

Рублене м’ясо яловичини запікаємо на хоспері, подаємо з запеченим лавашом та салатом зі свіжих томатів та цибулі Марс. Рекомендована просмажка medium.

175.00₴

Курча з картоплею по-домашньому

Курча з картоплею по-домашньому

185.00₴

Курча з картоплею по-домашньому

0.43kg

Половинка ніжного курча Табака маринуємо в кефірі, домашньому майонезі та куркумі, смажимо на хоспері та подаємо зі смаженою картоплею та соусом тар тар.

185.00₴

Окіст зі свинини з білими грибами, сиром та овочами гриль

Окіст зі свинини з білими грибами, сиром та овочами гриль

1400.00₴

Окіст зі свинини з білими грибами, сиром та овочами гриль

2,040.00g

1400.00₴

Рібай

Рібай

550.00₴

Рібай

0.35kg

Найпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м’язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

550.00₴

Ребра свинні з запеченою картоплею

Ребра свинні з запеченою картоплею

260.00₴

Ребра свинні з запеченою картоплею

0.50kg

Томлені свинні ребра в медовій глазурі. Запікаються на хоспері, подаються з запеченою картоплею та соусом BBQ.

260.00₴

Свинний ошийок

Свинний ошийок

280.00₴

Свинний ошийок

0.26kg

Шийна частина свинини – безсумнівно, одна з найніжніших частин м’яса. Перед смаженням на хоспері маринується в молоці та спеціях.

280.00₴

Скумбрія запечена на хоспері з шпарагівкою та в’яленими томатами

Скумбрія запечена на хоспері з шпарагівкою та в’яленими томатами

275.00₴

Скумбрія запечена на хоспері з шпарагівкою та в’яленими томатами

440.00g

Скумбрію маринуємо в медово-соєвому соусі та запікаємо на хоспері. Подаємо з шпарагівкою смаженою з в’яленими томатами, томатами черрі, цибулею Марс, кукурудзою та лимоном.

275.00₴

Стейк з лосося у вершково-ікорному соусі

Стейк з лосося у вершково-ікорному соусі

520.00₴

Стейк з лосося у вершково-ікорному соусі

320.00g

Стейк з лосося запечений в хоспері подається з ніжним картопляним пюре та поливається соусом на основі вершків та червоної лососевої ікри

520.00₴

Тендерлойн

Тендерлойн

450.00₴

Тендерлойн

0.22kg

М’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м’яса medium rare; medium.

450.00₴

Форель під томатами з песто

Форель під томатами з песто

360.00₴

Форель під томатами з песто

0.34kg

Річкову форель маринуємо соусом песто та запікаємо на хоспері. При подачі доповнюємо соусом з трьох видів томатів, свіжого шпинату та білого вина. Декоруємо стеблом селери та землею з маслин.

360.00₴

Шатобріан

Шатобріан

590.00₴

Шатобріан

0.35kg

М’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м’яса medium rare; medium.

590.00₴

Язик запечений на хоспері з грибним соусом

Язик запечений на хоспері з грибним соусом

280.00₴

Язик запечений на хоспері з грибним соусом

0.21kg

Ніжний язик з ялоловичини запікаємо на хоспері. При подачі доповнюємо грибним соусом на основі печериць, глив та вершків.

280.00₴

Показано з 1 по 14 із 14 (1 сторінок)