Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре
-300x300.jpg)
175.00₴
Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре
280.00gКачину ніжку конфі подаємо з ніжним яблуневим та морквяним пюре. Доповнюємо соусом демігляс з французькою гірчицею, олією зеленої цибулі та мигдалевими пластівцями
175.00₴
Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

155.00₴
Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою
330.00gКуряче філе тушковане у вершках та шпинаті. Подаємо з шпаргівкою томленою в соєвому соусі. Доповнюємо томатами чері.
155.00₴
Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі
-300x300.jpg)
185.00₴
Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі
280.00gСоковите куряче філе маринуємо з сиром пармезан та цедрою лимона. Паніруємо в сухарях та запікаємо. Подаємо з пюре смаженої картоплі яке посипаємо хрустом бекону та селери. Доповнюємо соусом мостарда
185.00₴
Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів
-300x300.jpg)
210.00₴
Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів
350.00gМедальйони зі свинини поєднуємо з міксом лісових грибів, копченою шинкою та соусом демігляс з вершками. Подаємо з ніжним картопляно-шпинатним пюре та чипсами з кукурудзи
210.00₴
Перепілка гриль із соусом вишня в чилі

290.00₴
Перепілка гриль із соусом вишня в чилі
350.00gНіжну, запечену перепілку доповнюємо тушкованим шпинатом у вершках та пікантним соусом вишня чилі
290.00₴
Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

170.00₴
Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою
310.00gРебра мариновані в червоному вині, французькій гірчиці, томатному соусі та меді запікаємо з кукурудзою. Подаємо з авторським соусом BBQ.
170.00₴
Стейк Антрекот з овочами гриль

220.00₴
Стейк Антрекот з овочами гриль
280.00gНіжний яловичий стейк подаємо з грильованими та попередньо маринованими в соєвому соусі болгарським перцем, помідорами, печерицями, морквою та цибулею
220.00₴
Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

130.00₴
Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині
260.00gФірмовий стейк зі свинни з вершковим зеленим маслом. Подаємо з запеченою до золотистої скоринки картолею з додаванням розмарину та тим’яну.
130.00₴
Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери
-300x300.jpg)
220.00₴
Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери
300.00gТомлені телячі щоки у червоному вині та власному соку. Подаємо з ніжним кремом та гратеном з селери. Доповнюємо олією з зеленої цибулі
220.00₴
Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

240.00₴
Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу
420.00gСвинину на кісці попередньо маринуємо в соєвому соусі, меді, імбиір та часнику. На першому етапі готуємо за технологією сувід, далі грилюємо. Подаємо з салатом з білої та синьої капусти, моркви, зеленої цибулі, хріну, вершків, американської гірчиці заправляємо соусом Цезар
240.00₴
Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

195.00₴
Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз
310.00gНа подушці заченого гратену з картоплі, вершків та твердої моцарелли. Подаємо стейк телятини, доповнюємо соусом на основі вершків та горгонзоли.
195.00₴