SHOW BASILIC

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

155.00₴

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

280.00g

Качину ніжку конфі подаємо з ніжним яблуневим та морквяним пюре. Доповнюємо соусом демігляс з французькою гірчицею, олією зеленої цибулі та мигдалевими пластівцями

155.00₴

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

155.00₴

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

350.00g

Соковите куряче філе мариноване в гостро-солодкому соусі на основі болгарського перцю. Подаємо з запеченою картоплею в розмарині та соусом барбекю.

155.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

125.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

330.00g

Куряче філе тушковане у вершках та шпинаті. Подаємо з шпаргівкою томленою в соєвому соусі. Доповнюємо томатами чері.

125.00₴

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

155.00₴

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

280.00g

Соковите куряче філе маринуємо з сиром пармезан та цедрою лимона. Паніруємо в сухарях та запікаємо. Подаємо з пюре смаженої картоплі яке посипаємо хрустом бекону та селери. Доповнюємо соусом мостарда

155.00₴

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

195.00₴

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

350.00g

Медальйони зі свинини поєднуємо з міксом лісових грибів, копченою шинкою та соусом демігляс з вершками. Подаємо з ніжним картопляно-шпинатним пюре та чипсами з кукурудзи

195.00₴

Перепілка гриль із соусом вишня в чилі

Перепілка гриль із соусом вишня в чилі

240.00₴

Перепілка гриль із соусом вишня в чилі

350.00g

Ніжну, запечену перепілку доповнюємо тушкованим шпинатом у вершках та пікантним соусом вишня чилі

240.00₴

Салтимбока по-римськи з пармою та гливами

Салтимбока по-римськи з пармою та гливами

175.00₴

Салтимбока по-римськи з пармою та гливами

340.00g

Медальйони зі свинини та пармську шинку томимо з гливами у соусі демігляс та доповнюємо тушкованою шпаргівкою

175.00₴

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

125.00₴

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

310.00g

Ребра мариновані в червоному вині, французькій гірчиці, томатному соусі та меді запікаємо з кукурудзою. Подаємо з авторським соусом BBQ.

125.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

Стейк Антрекот з овочами гриль

170.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

280.00g

Ніжний яловичий стейк  подаємо з грильованими та попередньо маринованими в соєвому соусі  болгарським перцем, помідорами, печерицями, морквою та цибулею

170.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

120.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

260.00g

Фірмовий стейк зі свинни  з вершковим зеленим маслом. Подаємо з запеченою до золотистої скоринки картолею з додаванням розмарину та тим’яну.

120.00₴

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

190.00₴

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

300.00g

Томлені телячі щоки у червоному вині та власному соку. Подаємо з ніжним кремом та гратеном з селери. Доповнюємо олією з зеленої цибулі

190.00₴

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

230.00₴

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

270.00g

Соковитий стейк з центральної частини вирізки яловичини подаємо з картопляним пюре та тартаром з печериць, цибулі порей, оливкової олії та спецій. Рекомендуємо просмажку медіум.

230.00₴

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

195.00₴

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

420.00g

Свинину на кісці попередньо маринуємо в соєвому соусі, меді, імбиір та часнику. На першому етапі готуємо за технологією сувід, далі грилюємо. Подаємо з салатом з білої та синьої капусти, моркви, зеленої цибулі, хріну, вершків, американської гірчиці заправляємо соусом Цезар

195.00₴

Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

180.00₴

Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

310.00g

На подушці заченого гратену з картоплі, вершків та твердої моцарелли. Подаємо стейк телятини, доповнюємо соусом на основі вершків та горгонзоли.

180.00₴

Показано з 1 по 14 із 14 (1 сторінок)