SHOW BASILIC

Стейк з лосося зі шпинатно-пармезановим кус-кусом

Стейк з лосося зі шпинатно-пармезановим кус-кусом

350.00₴

Стейк з лосося зі шпинатно-пармезановим кус-кусом

300.00g

Грильований стейк з лосося, поданий зі шпинатно-пармезановим кус-кусом, доповнений ніжним вершково-лимонним соусом та соковитими паленими томатами черрі

350.00₴

Стейк лосося з лисичками, картопляним мусом та цитрусовим дресінгом

Стейк лосося з лисичками, картопляним мусом та цитрусовим дресінгом

450.00₴

Стейк лосося з лисичками, картопляним мусом та цитрусовим дресінгом

430.00g

На ніжному картопляному мусі з додаванням вершків, печеного  часнику та вершкового масла викладаємо шматок соковитого лосося та цитрусовий крамбл. Подаємо з смаженими в вершковому маслі лисичками та цибулею порей. Додаємо хрустку руколлу, томати чері, оливкову олію та мікс кунжуту.

450.00₴

Печені скумбрія та броколі

Печені скумбрія та броколі

280.00₴

Печені скумбрія та броколі

320.00g

Запечене філе скумбрії мариноване в білому сухому вині та соусі унагі. Подаємо з запеченим броколі та томатами черрі

280.00₴

Філе скумбрії з овочами та гливами

Філе скумбрії з овочами та гливами

240.00₴

Філе скумбрії з овочами та гливами

340.00g

Філе скумбрії запікаємо в гірчичному соусі . Подаємо з грибами гливами, шпаргівкою, цибулею Марс та томатами чері, які попередньо карамелізуємо в соусі теріякі.  Доповнюємо соусом тар тар

240.00₴

Запечена форель на подушці зі шпинату та картопляного пюре з соусом блю чіз

Запечена форель на подушці зі шпинату та картопляного пюре з соусом блю чіз

255.00₴

Запечена форель на подушці зі шпинату та картопляного пюре з соусом блю чіз

270.00g

На подушці з картопляного пюре та тушкованого шпинату у вершках подаємо  запечене філе річкової форелі попередньо  мариноване в білому сухому вині та спеціях. Доповнюємо лимоном та соусом блю чіз на основі вершків і сиру горгонзола. 

255.00₴

Стейк тунця з ананасовим дресінгом

Стейк тунця з ананасовим дресінгом

385.00₴

Стейк тунця з ананасовим дресінгом

180.00g

Соковитий шматок тунця змащений оливковою олією та обвалений в чорному кунжуті запікаємо до ступеню медіум ре. Подаємо з томатами чері, міксом салату та поливаємо екзотичним ананасовим дресінгом

385.00₴

Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)