SHOW BASILIC

Яловичина з трюфельно-гарбузовим пюре та овочами

Яловичина з трюфельно-гарбузовим пюре та овочами

340.00₴

Яловичина з трюфельно-гарбузовим пюре та овочами

400.00g

Зовнішню вирізку яловичини подаємо з ніжним картопляно-гарбузовим пюре з трюфельною олією та запеченими овочами. Доповнюємо томатами чері, мікрогріном, шпинатом та зеленою олією

340.00₴

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

225.00₴

Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі

280.00g

Соковите куряче філе маринуємо в спеціях , середину наповнюємо сиром пармезан та цедрою лимона, апельсина. Паніруємо в сухарях панко та запікаємо. Подаємо з пюре смаженої картоплі яке посипаємо хрустом бекону та селери. Доповнюємо соусом мостарда

225.00₴

Пікантні свинні ребра BBQ з овочами гриль

Пікантні свинні ребра BBQ з овочами гриль

295.00₴

Пікантні свинні ребра BBQ з овочами гриль

530.00g

Філейні свинні ребра глазуруємо соусом BBQ, додаємо запечені на грилю кукурудзу, болгарський перець та томати чері. Подаємо з соусом BBQ та соусом чимічурі. 

295.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

195.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

330.00g

Куряче філе тушковане у вершках та шпинаті. Подаємо з шпаргівкою карамелізованою в соєвому соусі. Доповнюємо томатами чері.

195.00₴

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

190.00₴

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

350.00g

Пів курчати попередньо мариноване в гостро солодкому соусі . Доповнюємо з запеченою до золотої скоринки картоплею з додаванням розмарину . Подаємо з аваторським соусом барбекю

190.00₴

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

230.00₴

Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре

280.00g

Качину ніжку конфі подаємо з ніжним яблунево гірчичним та морквяним пюре. Доповнюємо соєво медово гірчичним соусом, зеленою олією та мигдалевими пластівцями

230.00₴

Індичка зі шпинатом під соусом вишня чилі

Індичка зі шпинатом під соусом вишня чилі

285.00₴

Індичка зі шпинатом під соусом вишня чилі

335.00g

Соковите індиче філе запечене в беконі , подаємо на подушці тушкованого шпинату у вершках . Доповнюємо вишня чілі та зеленню

285.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

190.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

320.00g

Фірмовий стейк зі свинни. Подаємо з запеченою до золотистої скоринки картолею з додаванням розмарину. Доповнюємо зеленим соусом

190.00₴

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

255.00₴

Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів

350.00g

Медальйони зі свинини запікаємо з міксом лісових грибів, копченою шинкою та твердим сиром . Подаємо з ніжним картопляно-шпинатним пюре, вершково грибним соусом та чипсами з кукурудзи

255.00₴

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

320.00₴

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

420.00g

Свинину на кістці попередньо маринуємо в соєвому соусі, меді, імбиір та часнику, грилюємо. Подаємо з салатом з білої та синьої капусти, моркви, хрону, американської гірчиці заправляємо соусом Цезар

320.00₴

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

295.00₴

Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери

300.00g

Томлені телячі щоки у червоному вині . Подаємо з ніжним кремом та гратеном з селери. Доповнюємо зеленою олією

295.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

Стейк Антрекот з овочами гриль

345.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

280.00g

Ніжний яловичий стейк подаємо з соковитими запеченими овочами (Цвітна капуста, броколі , перець болгарський, морква, томати, печериці, цибуля Марс ) які доповнені пікантним соусом на основі грецького йогуртуСтейк доповнюємо зеленим маслом.

345.00₴

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

420.00₴

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

320.00g

Внутрішня вирізка яловичини яку подаємо з ніжним картопляним пюре та тартаром з печериць та цибулі порей

420.00₴

Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

320.00₴

Яловичина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

310.00g

Ніжний яловичий стейк подаємо з картопляним гратеном на основі вершків та твердого сиру . Доповнюємо соусом на основі вершків та горгонзоли.

320.00₴

Показано з 1 по 14 із 14 (1 сторінок)