- Щось новеньке від 4rest
- Основне меню
- Безалкогольні напої
- Холодні закуски
- Гарячі закуски
- Перші страви
- Салати
- Бургери
- Риба та морепродукти
- М'ясо червоне
- М’ясо біле
- До м'яса
- Доповнення
- Десерти
- М'ясо для пікніка
Філе міньйон (волога ферментація)
490.00₴
Філе міньйон (волога ферментація)
0.22kgм’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м‘яса medium rare; medium.
490.00₴
Шатобріан (волога ферментація)
660.00₴
Шатобріан (волога ферментація)
0.35kgм’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м‘яса medium rare; medium.
660.00₴
Рібай (волога ферментація)
580.00₴
Рібай (волога ферментація)
0.35kgнайпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
580.00₴
Рібай (суха ферментація)
680.00₴
Рібай (суха ферментація)
0.35kgнайпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримуємо в холодильнику сухої ферментації. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
680.00₴
Нью Йорк Україна (волога ферментація)
520.00₴
Нью Йорк Україна (волога ферментація)
0.35kgнайароматніший стейк у світі. Вирізається із філейної частини, йому властивий жировий прошарок збоку Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
520.00₴
Рібай Австралія (волога ферментація)
1950.00₴
Рібай Австралія (волога ферментація)
0.35kgавстралійський преміальний стейк із підвищеною мармуровістю. Максимально соковитий та м’який. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
1950.00₴
Рібай США (волога ферментація)
1980.00₴
Рібай США (волога ферментація)
0.35kgпреміальний стейк із підвищеною мармуровістю, привезений з Америки. Максимально соковитий та м’який. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
1980.00₴
Качка су-від із грушею у вині
250.00₴
Качка су-від із грушею у вині
250.00gНіжне качине філе су-від, подаємо з грушею, вареною у вині та ягідним соусом
250.00₴
Нью Йорк США (волога ферментація)
1700.00₴
Нью Йорк США (волога ферментація)
0.35kgпреміальний стейк із підвищеною мармуровістю, привезений з Америки. Ароматний та соковитий. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
1700.00₴
Ковбой (суха ферментація)
720.00₴
Ковбой (суха ферментація)
0.50kgстейк Рібай на кості. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкаралупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
720.00₴
Клаб-стейк (суха ферментація)
680.00₴
Клаб-стейк (суха ферментація)
0.50kgстейк Нью Йорк на Т-подібній кості. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкорлупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
680.00₴
Портерхаус (суха ферментація)
990.00₴
Портерхаус (суха ферментація)
0.80kgпреміальний вид стейка на Т-подібній кості. Поєднує в собі два різні види м’яса: стейк Нью Йорк, та вирізку філе міньйон. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкаралупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований
990.00₴
Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)
420.00₴
Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)
0.29kgчастина внутрішньої яловичої вирізки, попередньо замаринована в спеціях. Готуємо в хоспері. Подаємо зі смаженою картоплею. Рекомендований ступінь просмажування medium.
420.00₴