4REST

Камамбер запечений в хоспері з ягідним соусом і карамелізованими горіхами

Камамбер запечений в хоспері з ягідним соусом і карамелізованими горіхами

165.00₴

Камамбер запечений в хоспері з ягідним соусом і карамелізованими горіхами

0.18kg

Подаємо гарячим, поливаємо соусом.

165.00₴

Карпачо з яловичини

Карпачо з яловичини

160.00₴

Карпачо з яловичини

140.00g

Тонко наслайсована охолоджена  яловичина, збризнута оливковою олією, фрешем лимону, соєвим соусом та посипана пармезаном

160.00₴

Норвезький оселедець з картоплею

Норвезький оселедець з картоплею

105.00₴

Норвезький оселедець з картоплею

0.32kg

Філе молодого оселедця Матіас подаємо із підсмаженою до золотавої скоринки картоплею та лимоном, посипаємо паприкою та зеленню.

105.00₴

Паштет з печінки та грушевим конфітюром

Паштет з печінки та грушевим конфітюром

85.00₴

Паштет з печінки та грушевим конфітюром

0.23kg

Ніжний паштет з курячої печінки. Подаємо з двома світлими грінками та неперевершеним грушевим конфітюром.

85.00₴

Пряна слива

Пряна слива

55.00₴

Пряна слива

150.00g

Соковита слива в пряному маринаді

55.00₴

Сирна дошка

Сирна дошка

175.00₴

Сирна дошка

0.30kg

4 види вишуканих сирів: горгонзола, ементаль фета та брі. Та три соуси: грушевий конфітюр, мед та ягідний соус.

175.00₴

Тарілка м`ясних копченостей

Тарілка м`ясних копченостей

225.00₴

Тарілка м`ясних копченостей

0.42kg

Пармська шинка, запечений та підкопчений бочок, соковитий ростбіф та підкопчений яловичий язик. Подаємо із трьома соусами: вершковий хрін, американська гірчиця і гострий. Прикрашаємо зеленою цибулею, томатами чері та грінками.

225.00₴

Тартар з лосося

Тартар з лосося

210.00₴

Тартар з лосося

0.17kg

Рублений свіжо замаринований лосось з додаванням синьої цибулі, каперсів та пікантного імбиру. Подаємо на основі з авокадо, прикрашаємо свіжою руколою та долькою лимона.

210.00₴

Тартар з яловичини

Тартар з яловичини

150.00₴

Тартар з яловичини

0.16kg

Рублена свіжо замаринована яловича вирізка з додаванням синьої цибулі, хрустких корнішонів, та каперсів. Подаємо із жовтком перепелиного яйця та двома грінками житнього хліба.

150.00₴

Показано з 1 по 9 із 9 (1 сторінок)