4REST

Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)

Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)

240.00₴

Бістека аля Фіорентіна (волога ферментація)

0.29kg

частина внутрішньої яловичої вирізки, попередньо замаринована в спеціях. Готуємо в хоспері. Подаємо зі смаженою картоплею. Рекомендований ступінь просмажування medium.

240.00₴

Каре ягняти

Каре ягняти

580.00₴

Каре ягняти

0.29kg

ніжне філе на ребрах новозеландського ягняти. На порцію 3-4 ребра. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium rare.

580.00₴

Клаб-стейк (суха ферментація)

Клаб-стейк (суха ферментація)

480.00₴

Клаб-стейк (суха ферментація)

0.50kg

стейк Нью Йорк на Т-подібній кості. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкорлупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

480.00₴

Ковбой (суха ферментація)

Ковбой (суха ферментація)

480.00₴

Ковбой (суха ферментація)

0.50kg

стейк Рібай на кості. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкаралупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

480.00₴

Нью Йорк США (волога ферментація)

Нью Йорк США (волога ферментація)

800.00₴

Нью Йорк США (волога ферментація)

0.35kg

преміальний стейк із підвищеною мармуровістю, привезений з Америки. Ароматний та соковитий. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

800.00₴

Нью Йорк Україна (волога ферментація)

Нью Йорк Україна (волога ферментація)

360.00₴

Нью Йорк Україна (волога ферментація)

0.35kg

найароматніший стейк у світі. Вирізається із філейної частини, йому властивий жировий прошарок збоку Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

360.00₴

Портерхаус (суха ферментація)

Портерхаус (суха ферментація)

650.00₴

Портерхаус (суха ферментація)

0.80kg

преміальний вид стейка на Т-подібній кості. Поєднує в собі два різні види м’яса: стейк Нью Йорк, та вирізку філе міньйон. Витриманий за технологією сухої ферментації, відповідно більш насичений в смаку. Кістка додає нотку шкаралупи грецького горіха в ароматі стейка. Готуємо в хоспері. Рекомендований

650.00₴

Рібай (волога ферментація)

Рібай (волога ферментація)

360.00₴

Рібай (волога ферментація)

0.35kg

найпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

360.00₴

Рібай (суха ферментація)

Рібай (суха ферментація)

440.00₴

Рібай (суха ферментація)

0.35kg

найпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримуємо в холодильнику сухої ферментації. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

440.00₴

Рібай Австралія (волога ферментація)

Рібай Австралія (волога ферментація)

950.00₴

Рібай Австралія (волога ферментація)

0.35kg

австралійський преміальний стейк із підвищеною мармуровістю. Максимально соковитий та м’який. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

950.00₴

Рібай Аргентина (волога ферментація)

Рібай Аргентина (волога ферментація)

500.00₴

Рібай Аргентина (волога ферментація)

0.25kg

преміальний стейк із підвищеною мармуровістю, привезений з Аргентини. Максимально соковитий та м’який. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

500.00₴

Рібай США (волога ферментація)

Рібай США (волога ферментація)

980.00₴

Рібай США (волога ферментація)

0.35kg

преміальний стейк із підвищеною мармуровістю, привезений з Америки. Максимально соковитий та м’який. Поєднує в собі 3 паралельні м‘язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.

980.00₴

Філе міньйон (волога ферментація)

Філе міньйон (волога ферментація)

250.00₴

Філе міньйон (волога ферментація)

0.22kg

м’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м‘яса medium rare; medium.

250.00₴

Шатобріан (волога ферментація)

Шатобріан (волога ферментація)

360.00₴

Шатобріан (волога ферментація)

0.35kg

м’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м‘яса medium rare; medium.

360.00₴

Показано з 1 по 14 із 14 (1 сторінок)