- СТАРТИ
- САЛАТИ
- ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
- ПЕРШІ СТРАВИ
- ГАРНІРИ
- ХОСПЕР МЕНЮ
- ГАРЯЧІ СТРАВИ
- ДЕСЕРТИ
Біфштекс та грічотто з грибами

195.00₴
Біфштекс та грічотто з грибами
0.44kgРублена котлета з яловичини запікаємо на хоспері, подаємо з відварною гречкою з додаванням смажених печериць та глив. Поливаємо соусом на основі вершків, грибного та яловичого деміглясу. Посипаємо стружкою зі смаженої картоплі.
195.00₴
Бургер по українськи

190.00₴
Бургер по українськи
0.49kgБургер приготовлений з рваного м’яса ребер, карамелізованих печериць та цибулі, печеного бекону та сиром чеддер, додаємо руколу та соус BBQ. Подаємо з запеченою картоплею та соусом BBQ.
190.00₴
Кебаб з яловичини

115.00₴
Кебаб з яловичини
0.27kgРублене м’ясо яловичини запікаємо на хоспері, подаємо з запеченим лавашом та салатом зі свіжих томатів та цибулі Марс. Рекомендована просмажка medium.
115.00₴
Курча з картоплею по-домашньому

160.00₴
Курча з картоплею по-домашньому
0.43kgПоловинка ніжного курча Табака маринуємо в кефірі, домашньому майонезі та куркумі, смажимо на хоспері та подаємо зі смаженою картоплею та соусом тар тар.
160.00₴
Лосось карамелізований в соусі унагі зі стружкою тунця

370.00₴
Лосось карамелізований в соусі унагі зі стружкою тунця
200.00gФіле лосося каремелізуємо в соусі унагі та запікаємо на хоспері, паніруємо в стружці тунця та подаємо зі свіжим шпинатом, томатами чері, редисом, кускусом та лимоном.
370.00₴
Рібай

460.00₴
Рібай
0.35kgНайпопулярніший стейк у світі. Йому властиві жирові вкраплення по всьому периметру стейка. Поєднує в собі 3 паралельні м’язи. Витримка у власному соку. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування medium; medium well.
460.00₴
Ребра свинні з запеченою картоплею

195.00₴
Ребра свинні з запеченою картоплею
0.50kgТомлені свинні ребра в медовій глазурі. Запікаються на хоспері, подаються з запеченою картоплею та соусом BBQ.
195.00₴
Рулька запечена з картоплею та бігосом

420.00₴
Рулька запечена з картоплею та бігосом
1,500.00g420.00₴
Свинний ошийок

190.00₴
Свинний ошийок
0.26kgШийна частина свинини – безсумнівно, одна з найніжніших частин м’яса. Перед смаженням на хоспері маринується в молоці та спеціях.
190.00₴
Скумбрія запечена на хоспері з шпарагівкою та в’яленими томатами

195.00₴
Скумбрія запечена на хоспері з шпарагівкою та в’яленими томатами
440.00gСкумбрію маринуємо в медово-соєвому соусі та запікаємо на хоспері. Подаємо з шпарагівкою смаженою з в’яленими томатами, томатами черрі, цибулею Марс, кукурудзою та лимоном.
195.00₴
Стейк з лосося

330.00₴
Стейк з лосося
0.20kgНіжний запечений стейк лосося подається з лимоном та соусом тартар.
330.00₴
Тендерлойн

280.00₴
Тендерлойн
0.22kgМ’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м’яса medium rare; medium.
280.00₴
Форель під томатами з песто

270.00₴
Форель під томатами з песто
0.34kgРічкову форель маринуємо соусом песто та запікаємо на хоспері. При подачі доповнюємо соусом з трьох видів томатів, свіжого шпинату та білого вина. Декоруємо стеблом селери та землею з маслин.
270.00₴
Шатобріан

390.00₴
Шатобріан
0.35kgМ’яка та соковита частина внутрішньої яловичої вирізки. Готуємо в хоспері. Рекомендований ступінь просмажування м’яса medium rare; medium.
390.00₴
Язик запечений на хоспері з грибним соусом

220.00₴
Язик запечений на хоспері з грибним соусом
0.21kgНіжний язик з ялоловичини запікаємо на хоспері. При подачі доповнюємо грибним соусом на основі печериць, глив та вершків.
220.00₴