- Новинки Gradnyi
- Основне меню
- Суші /рибний бар
- Безалкогольні напої
- Суші / рибний бар
- Холодні закуски
- Салати
- Перші страви
- Гарячі закуски
- Пасти / різотто
- Гарячі страви
- Десерти
- Сніданки
- Торти на замовлення
- Дитяче меню
Сирна палітра (Європа)
360.00₴
Сирна палітра (Європа)
460.00gРізноманіття сирів - пармезан, дор блю, клемецький, козиний з трюфелем та козиний з пожитником, доповнюємо виноградом, полуницею, хрусткими грісіні, грецьким горіхом та джемом з інжиру.
360.00₴
Мезе (Греція)
170.00₴
Мезе (Греція)
390.00gПаштет з ароматним підсмаженим арахісом, форшмак з освіжаючим лимоном та хрусткою цибулею кріспі, ніжний хумус з кінкінною та мусом з в'ялених томатів, доповненим тогараші. Подаємо з підсмаженим пшеничним та зерновим хлібом.
170.00₴
Мʼясна нарізка (Європа)
360.00₴
Мʼясна нарізка (Європа)
305.00gТакі вʼялені делікатеси як мацик, хамон та прошуто доповнюємо оливками каламати, перцем чілі, смаженим арахісом та в’яленими томатами.
360.00₴
Ніжний курячий паштет (Франція)
150.00₴
Ніжний курячий паштет (Франція)
300.00gНіжний курячий паштет доповнений цитрусовим чатні з апельсина і цибулі, малиновим соусом, глазурованими грибами шиїтаке та деревними грибами. Подається з підсмаженим хлібом (тартін, зерновий, пшеничний).
150.00₴
Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)
120.00₴
Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)
255.00gНіжна кремова текстура хумусу доповнена томатною сальсою. Подається з хрумкими огірочками та морквою.
120.00₴
Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)
195.00₴
Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)
175.00gНіжний вершковий сир лабне власного приготування, який доповнюється тартаром з авокадо та вʼялених томатів. Заправлений соусом Пад Тай та довершений смаком спеції Фурікаке.
195.00₴
Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)
130.00₴
Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)
135.00gВідкриваємо незвідані смаки звичних продуктів. Бланшовані томати чері в соусі Кімчі подаються на подушці з гуакамоле. А ідеальним доповненням є стружка тунця.
130.00₴
Гуакамоле з мідіями (Мексика)
270.00₴
Гуакамоле з мідіями (Мексика)
220.00gНіжне та соковите філе мідій в поєднанні з гуакамоле та сиром пармезан. Пікантності додає спеція Фурікаке та Тогараші. Це справжня насолода для поціновувачів морепродуктів.
270.00₴
Форшмак (Ізраїль)
145.00₴
Форшмак (Ізраїль)
230.00gТартар з оселедця, доповнений яблуком, яйцем, ріпчастою цибулею, легкою кислинкою лайма. Заправляємо соусом цезар та довершуємо сиром пармезан. Подаємо з маслом та підсмаженим зерновим хлібом
145.00₴
Крудо з лосося (Італія)
275.00₴
Крудо з лосося (Італія)
190.00gНеперевершене поєднання лосося, стиглого авокадо та дольок апельсина, доповнене фірмовим цитрусовим соусом та соусом Мірін Чілі. Посипаємо страву кришталиками Мальдонської солі та спецією Фурікаке.
275.00₴
Біф карпачо з анчоусами (Італія)
230.00₴
Біф карпачо з анчоусами (Італія)
160.00gКарпачо запозичило свою назву від прізвища відомої італійської художниці. І це не дивно, адже це справжній витвір мистецтва. Тоненько нарізані шматочки телятини з додаванням двох видів гелів під пармезаном та смужками анчоуса.
230.00₴
Тартар з яловичини (Франція)
245.00₴
Тартар з яловичини (Франція)
290.00gСоковита яловичина доповнюється в’яленими томатами, свіжою зеленою цибулею, шалотом та каперсами. Заправка з французької гірчиці, соусу шрірача, соусу Цезар, солодкого соєвого соусу та спецій створює неповторний ароматний букет. Подаємо з перепелиним жовтком, картопляним гратеном та пармезаном.
245.00₴