Gradnyi

Сирна палітра (Європа)

Сирна палітра (Європа)

360.00₴

Сирна палітра (Європа)

460.00g

Різноманіття сирів - пармезан, дор блю, клемецький, козиний з трюфелем та козиний з пожитником, доповнюємо виноградом, полуницею, хрусткими грісіні, грецьким горіхом та джемом з інжиру.

360.00₴

Мезе (Греція)

Мезе (Греція)

170.00₴

Мезе (Греція)

390.00g

Паштет з ароматним підсмаженим арахісом, форшмак з освіжаючим лимоном та хрусткою цибулею кріспі, ніжний хумус з кінкінною та мусом з в'ялених томатів, доповненим тогараші. Подаємо  з підсмаженим пшеничним та зерновим хлібом.

170.00₴

Мʼясна нарізка (Європа)

Мʼясна нарізка  (Європа)

360.00₴

Мʼясна нарізка (Європа)

305.00g

Такі вʼялені делікатеси як мацик, хамон та прошуто доповнюємо оливками каламати, перцем чілі, смаженим арахісом та в’яленими томатами.

360.00₴

Ніжний курячий паштет (Франція)

Ніжний курячий паштет (Франція)

150.00₴

Ніжний курячий паштет (Франція)

300.00g

Ніжний курячий паштет доповнений цитрусовим чатні з апельсина і цибулі, малиновим соусом, глазурованими грибами шиїтаке та деревними грибами. Подається з підсмаженим хлібом (тартін, зерновий, пшеничний).

150.00₴

Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)

Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)

120.00₴

Хумус з томатною сальсою (Середній Схід)

255.00g

Ніжна кремова текстура хумусу доповнена томатною сальсою. Подається з хрумкими огірочками та морквою.

120.00₴

Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)

Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)

195.00₴

Лабне з авокадо та в’яленими томатами (Середній Схід)

175.00g

Ніжний вершковий сир лабне власного приготування, який доповнюється тартаром з авокадо та вʼялених томатів. Заправлений соусом Пад Тай та довершений смаком спеції Фурікаке.

195.00₴

Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)

Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)

130.00₴

Томати Кімчі з гуакамоле (Корея)

135.00g

Відкриваємо незвідані смаки звичних продуктів. Бланшовані томати чері в соусі Кімчі подаються на подушці з гуакамоле. А ідеальним доповненням є стружка тунця.

130.00₴

Гуакамоле з мідіями (Мексика)

Гуакамоле з мідіями (Мексика)

270.00₴

Гуакамоле з мідіями (Мексика)

220.00g

Ніжне та соковите філе мідій в поєднанні з гуакамоле та сиром пармезан. Пікантності додає спеція Фурікаке та Тогараші. Це справжня насолода для поціновувачів морепродуктів.

270.00₴

Форшмак (Ізраїль)

Форшмак (Ізраїль)

145.00₴

Форшмак (Ізраїль)

230.00g

Тартар з оселедця, доповнений яблуком, яйцем, ріпчастою цибулею, легкою кислинкою лайма. Заправляємо соусом цезар та довершуємо сиром пармезан. Подаємо з маслом та підсмаженим зерновим хлібом

145.00₴

Крудо з лосося (Італія)

Крудо з лосося (Італія)

275.00₴

Крудо з лосося (Італія)

190.00g

Неперевершене поєднання лосося, стиглого авокадо та дольок апельсина, доповнене фірмовим цитрусовим соусом та соусом Мірін Чілі. Посипаємо страву кришталиками Мальдонської солі та спецією Фурікаке.

275.00₴

Біф карпачо з анчоусами (Італія)

Біф карпачо з анчоусами (Італія)

230.00₴

Біф карпачо з анчоусами (Італія)

160.00g

Карпачо запозичило свою назву від прізвища відомої італійської художниці. І це не дивно, адже це справжній витвір мистецтва. Тоненько нарізані шматочки телятини з додаванням двох видів гелів під пармезаном та смужками анчоуса.

230.00₴

Тартар з яловичини (Франція)

Тартар з яловичини (Франція)

245.00₴

Тартар з яловичини (Франція)

290.00g

Соковита яловичина доповнюється в’яленими томатами, свіжою зеленою цибулею, шалотом та каперсами. Заправка з французької гірчиці, соусу шрірача, соусу Цезар, солодкого соєвого соусу та спецій створює неповторний ароматний букет. Подаємо з перепелиним жовтком, картопляним гратеном та пармезаном.

245.00₴

Показано з 1 по 12 із 12 (1 сторінок)