- Новинки
- Основне меню
- Піца
- Суши та роли
- Безалкогольні напої
- Пісне меню
- Круасани
- Дитяче меню
- Закуски
- Салати
- Супи
- Крафтові пасти
- Гарячі закуски
- Рибні гарячі страви
- М'ясні гарячі страви
- Десерти
- Випічка
Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі
-300x300.jpg)
195.00₴
Курячий стейк Парміньяно з пюре зі смаженої картоплі
280.00gСоковите куряче філе маринуємо з сиром пармезан та цедрою лимона. Паніруємо в сухарях та запікаємо. Подаємо з пюре смаженої картоплі яке посипаємо хрустом бекону та селери. Доповнюємо соусом мостарда
195.00₴
Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

170.00₴
Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою
330.00gКуряче філе тушковане у вершках та шпинаті. Подаємо з шпаргівкою томленою в соєвому соусі. Доповнюємо томатами чері.
170.00₴
Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре
-300x300.jpg)
230.00₴
Качина ніжка конфі з яблуневим та морквяним пюре
280.00gКачину ніжку конфі подаємо з ніжним яблуневим та морквяним пюре. Доповнюємо соусом демігляс з французькою гірчицею, олією зеленої цибулі та мигдалевими пластівцями
230.00₴
Стейк Антрекот з овочами гриль

270.00₴
Стейк Антрекот з овочами гриль
280.00gНіжний яловичий стейк подаємо з грильованими та попередньо маринованими в соєвому соусі болгарським перцем, помідорами, печерицями, морквою та цибулею
270.00₴
Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери
-300x300.jpg)
270.00₴
Телячі щоки томлені у червоному вині з гратеном із селери
300.00gТомлені телячі щоки у червоному вині та власному соку. Подаємо з ніжним кремом та гратеном з селери. Доповнюємо олією з зеленої цибулі
270.00₴
Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

160.00₴
Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині
260.00gФірмовий стейк зі свинни з вершковим зеленим маслом. Подаємо з запеченою до золотистої скоринки картолею з додаванням розмарину та тим’яну.
160.00₴
Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

185.00₴
Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою
310.00gРебра мариновані в червоному вині, французькій гірчиці, томатному соусі та меді запікаємо з кукурудзою. Подаємо з авторським соусом BBQ.
185.00₴
Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів
-300x300.jpg)
225.00₴
Медальйони Вальдостана з шпинатно-картопляним пюре та міксом лісових грибів
350.00gМедальйони зі свинини поєднуємо з міксом лісових грибів, копченою шинкою та соусом демігляс з вершками. Подаємо з ніжним картопляно-шпинатним пюре та чипсами з кукурудзи
225.00₴
Яловичина з селеровим гратеном доповнена соусом блю чіз

240.00₴
Яловичина з селеровим гратеном доповнена соусом блю чіз
310.00gНа подушці запеченого гратену з селери, вершків та твердої моцарелли. Подаємо стейк телятини, доповнюємо соусом на основі вершків та горгонзоли.
240.00₴