SHOW BASILIC

Бурякові вареники з білими грибами та картоплею в соусі Мостарда

Бурякові вареники з білими грибами та картоплею в соусі Мостарда

55.00₴

Бурякові вареники з білими грибами та картоплею в соусі Мостарда

200.00g

Тісто на основі пшеничного борошна, бурякового фрешу, яйця та кефіру. Наповнюємо смаженими печерицями, картопляним пюре та цибулею. Подаємо із тартаром з білих грибів, квасолею, часником, сметаною та соусом Мостарда (буряк, квасоля, мед, французька гірчиця).

55.00₴

Вареники овочеві з грибним тартаром

Вареники овочеві з грибним тартаром

50.00₴

Вареники овочеві з грибним тартаром

200.00g

Пісне тісто з додаванням чорнила каракатиці. Наповнюємо подрібненим болгарським перцем, морквою, кабачком, цибулею, часником та броколі. Подаємо з грибним тартаром із смажених на вершковому маслі печериць та цибулі порей

50.00₴

Печений перець з бринзою в тісті філа та соусом тонато

Печений перець з бринзою в тісті філа та соусом тонато

120.00₴

Печений перець з бринзою в тісті філа та соусом тонато

220.00g

Запечена бринза в тонкому тісті філа з болгарським перцем. Доповнена соусом тонато на основі тунця, американської гірчиці, жовтка та спецій.

120.00₴

Хумус з міні кебабом

Хумус з міні кебабом

85.00₴

Хумус з міні кебабом

200.00g

Пряний хумус (варений нут, оливкова олія, куркума, коріандр, часникова олія, сік лимона, кунжутна паста) з соковитим міні кебабом з яловичини (рублена яловичина, коріандр, кумин, ріпчаста цибуля, та спеції). Подаємо з томатами чері та чорним кунжутом. Поливаємо оливковою олією, посипаємо паприкою

85.00₴

Хумус з мусом з фети

Хумус з мусом з фети

70.00₴

Хумус з мусом з фети

180.00g

Пряний хумус (варений нут, оливкова олія, куркума, коріандр, часникова олія, сік лимона, кунжутна паста) з вершковим мусом з фети. Подаємо з цибулею марс, томатами чері.  Доповнюємо зеленню, чорним кунжутом, паприкою та сумішшю сумах. Збризкуємо оливковою олією.

70.00₴

Шпинатні вареники з м’ясом та шкварками

Шпинатні вареники з м’ясом та шкварками

70.00₴

Шпинатні вареники з м’ясом та шкварками

200.00g

Тісто на основі пшеничного борошна, яйця, кефіру та шпинату. Наповнюємо рубленою свининою, морквою та цибулею. Подаємо  з  підсмаженим бочком та цибулею.

70.00₴

Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)