SHOW BASILIC

Запечена форель на подушці зі шпинату та картопляного пюре з соусом блю чіз

Запечена форель на подушці зі шпинату та картопляного пюре з соусом блю чіз

150.00₴

Запечена форель на подушці зі шпинату та картопляного пюре з соусом блю чіз

270.00g

На подушці з картопляного пюре та тушкованого шпинату у вершках подаємо  запечене філе річкової форелі попередньо  мариноване в білому сухому вині та спеціях. Доповнюємо лимоном та соусом блю чіз на основі вершків і сиру горгонзола. 

150.00₴

Печені скумбрія та броколі

Печені скумбрія та броколі

135.00₴

Печені скумбрія та броколі

320.00g

Запечене філе скумбрії мариноване в білому сухому вині та соусі унагі. Подаємо на подушці з запеченого броколі

135.00₴

Стейк лосося з лисичками, картопляним мусом та цитрусовим дресінгом

Стейк лосося з лисичками, картопляним мусом та цитрусовим дресінгом

260.00₴

Стейк лосося з лисичками, картопляним мусом та цитрусовим дресінгом

430.00g

На ніжному картопляному мусі з додаванням вершків, печеного  часнику та вершкового масла викладаємо шматок соковитого лосося та цитрусовий крамбл.  Подаємо з тушкованими в вершковому маслі лисичками та цибулею порей. Додаємо хрустку руколлу, томати чері, оливкову олію та мікс кунжуту.

260.00₴

Стейк лосося з овочами доповнений соусом тартар

Стейк лосося з овочами доповнений соусом тартар

220.00₴

Стейк лосося з овочами доповнений соусом тартар

230.00g

Стейк  лосося в білому вині та спеціях запікаємо на подушці з попередньо маринованих в соєвому соусі томатах чері, кабачках та печерицях. Подаємо з соусом таратар на основі маслин, каперсів, солених  огірків. Доповнюємо шматком грильованого лимону

220.00₴

Стейк тунця з ананасовим дресінгом

Стейк тунця з ананасовим дресінгом

240.00₴

Стейк тунця з ананасовим дресінгом

180.00g

Соковитий шматок тунця змащений оливковою олією та обвалений в чорному кунжуті запікаємо до ступіню медіум ре. Подаємо з томатами чері, руколою і поливаємо екзотичним ананасовим дресінгом

240.00₴

Філе скумбрії з овочами та гливами

Філе скумбрії з овочами та гливами

130.00₴

Філе скумбрії з овочами та гливами

340.00g

Філе скумбрії в гірчичному соусі  запікається з грибами гливами, шпаргівкою та томатами чері, які попередньо маринуються в соусі теріякі.  Доповнюємо тартаром з солених огірків, каперсів, маслин та соусом Цезар.

130.00₴

Форель запечена з рапанами

Форель запечена з рапанами

215.00₴

Форель запечена з рапанами

300.00g

Форель мариновану в білому вині наповнюємо рапанами, печерицями, вершками та ріпчастою цибулею. Запікаємо та подаємо з лимоном та зеленим соусом .

215.00₴

Показано з 1 по 7 із 7 (1 сторінок)