SHOW BASILIC

Біфштекс з рожевим пюре та яйцем пашот

Біфштекс з рожевим пюре та яйцем пашот

85.00₴

Біфштекс з рожевим пюре та яйцем пашот

280.00g

Рублене  м’ясо яловичини приготовлене на грилі. Подаємо з вершковим картопляним пюре з додаванням бурякового фрешу. Довершуємо яйцем пашот та зеленню

85.00₴

Кебаб яловичини з запеченим перцем

Кебаб яловичини з запеченим перцем

100.00₴

Кебаб яловичини з запеченим перцем

230.00g

Соковитий кебаб з яловичини подаємо на подушці з ніжного запеченого болгарського перцю.

100.00₴

Ковбаски курячі з сиром подаються з грибами та броколі у вершковому соусі

Ковбаски курячі з сиром подаються з грибами та броколі у вершковому соусі

125.00₴

Ковбаски курячі з сиром подаються з грибами та броколі у вершковому соусі

320.00g

Пікантні курячі ковбаски з твердою моцареллою, коріандром, часником та паприкою. Подаємо з тушкованими у вершках та білому вині броколі та печериці.

125.00₴

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

155.00₴

Курча кімчі з картоплею та соусом барбекю

350.00g

Соковите куряче філе мариноване в гостро-солодкому соусі на основі болгарського перцю. Подаємо з запеченою картоплею в розмарині та соусом барбекю.

155.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

125.00₴

Куряча грудинка зі шпинатним соусом та шпаргівкою

330.00g

Куряче філе тушковане у вершках та шпинаті. Подаємо з шпаргівкою томленою в соєвому соусі. Доповнюємо томатами чері.

125.00₴

Курячий стейк під імбирно-апельсиновим соусом з картоплею

Курячий стейк під імбирно-апельсиновим соусом з картоплею

95.00₴

Курячий стейк під імбирно-апельсиновим соусом з картоплею

300.00g

Стейк з ніжного філе курчати на подушці з відвареної картоплі та вершкового маслі, в  поєднанні з імбирно-апельсиновим соусом на основі соку апельсина, імбиру  та меду.  

95.00₴

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

125.00₴

Свинні ребра в гірчичному соусі з кукурудзою

310.00g

Ребра мариновані в червоному вині, французькій гірчиці, томатному соусі та меді запікаємо з кукурудзою. Подаємо з авторським соусом BBQ.

125.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

Стейк Антрекот з овочами гриль

150.00₴

Стейк Антрекот з овочами гриль

280.00g

Ніжний яловичий стейк  подаємо з грильованими та попередньо маринованими в соєвому соусі  болгарським перцем, помідорами, печерицями, морквою та цибулею

150.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

120.00₴

Стейк Базилік з печеною картоплею в розмарині

260.00g

Фірмовий стейк зі свинни  з вершковим зеленим маслом. Подаємо з запеченою до золотистої скоринки картолею з додаванням розмарину та тим’яну.

120.00₴

Телятина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

Телятина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

160.00₴

Телятина з картопляним гратеном доповнена соусом блю чіз

310.00g

На подушці заченого гратену з картоплі, вершків та твердої моцарелли. Подаємо стейк телятини, доповнюємо соусом на основі вершків та горгонзоли.

160.00₴

Тендерлойн з грильованим ананасом та ягідним соусом

Тендерлойн з грильованим ананасом та ягідним соусом

210.00₴

Тендерлойн з грильованим ананасом та ягідним соусом

270.00g

Вишукане філе внутрішньої частини яловичини подаємо з грильованим анансом  та соусом на основі пюре журавлини та малини, з додаванням червного сухого вина та розмарину. Доповнюємо листям салату та руколою

210.00₴

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

195.00₴

Філе міньйон з картопляним пюре та тартаром з печериць

270.00g

Соковитий стейк з центральної частини вирізки яловичини подаємо з картопляним пюре та тартаром з печериць, цибулі порей, оливкової олії та спецій. Рекомендуємо просмажку медіум.

195.00₴

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

185.00₴

Чалогач в соєво-імбирному соусі з салатом коул-слоу

420.00g

Свинину на кісці попередньо маринуємо в соєвому соусі, меді, імбиір та часнику. На першому етапі готуємо за технологією сувід, далі грилюємо. Подаємо з салатом з білої та синьої капусти, моркви, зеленої цибулі, хріну, вершків, американської гірчиці заправляємо соусом Цезар

185.00₴

Показано з 1 по 13 із 13 (1 сторінок)