4REST

Камамбер запечений в хоспері з ягідним соусом і карамелізованими горіхами

Камамбер запечений в хоспері з ягідним соусом і карамелізованими горіхами

135.00₴

Камамбер запечений в хоспері з ягідним соусом і карамелізованими горіхами

0.18kg

Подаємо гарячим, поливаємо соусом.

135.00₴

Карпачо яловичини з трюфельним соусом

Карпачо  яловичини з трюфельним соусом

110.00₴

Карпачо яловичини з трюфельним соусом

0.14kg

Тонко відбита замаринована в гірчичному соусі яловича вирізка, подається з маринованим цукіні пікулі, сирним соусом та кедровими горіхами. Поливаємо ароматною трюфельною олією.

110.00₴

Норвезький оселедець з картоплею

Норвезький оселедець з картоплею

85.00₴

Норвезький оселедець з картоплею

0.32kg

Філе молодого оселедця Матіас подаємо із підсмаженою до золотавої скоринки картоплею та лимоном, посипаємо паприкою та зеленню.

85.00₴

Паштет з печінки та грушевим конфітюром

Паштет з печінки та грушевим конфітюром

75.00₴

Паштет з печінки та грушевим конфітюром

0.23kg

Ніжний паштет з курячої печінки. Подаємо з двома світлими грінками та неперевершеним грушевим конфітюром.

75.00₴

Сирна дошка

Сирна дошка

145.00₴

Сирна дошка

0.30kg

4 види вишуканих сирів: горгонзола, ементаль фета та брі. Та три соуси: грушевий конфітюр, мед та ягідний соус.

145.00₴

Тарілка м`ясних копченостей

Тарілка м`ясних копченостей

185.00₴

Тарілка м`ясних копченостей

0.42kg

Пармська шинка, запечений та підкопчений бочок, соковитий ростбіф та підкопчений яловичий язик. Подаємо із трьома соусами: вершковий хрін, американська гірчиця і гострий. Прикрашаємо зеленою цибулею, томатами чері та грінками.

185.00₴

Тартар з лосося

Тартар з лосося

165.00₴

Тартар з лосося

0.17kg

Рублений свіжо замаринований лосось з додаванням синьої цибулі, каперсів та пікантного імбиру. Подаємо на основі з авокадо, прикрашаємо свіжою руколою та долькою лимона.

165.00₴

Тартар з яловичини

Тартар з яловичини

110.00₴

Тартар з яловичини

0.16kg

Рублена свіжо замаринована яловича вирізка з додаванням синьої цибулі, хрустких корнішонів, та каперсів. Подаємо із жовтком перепелиного яйця та двома грінками житнього хліба.

110.00₴

Показано з 1 по 8 із 8 (1 сторінок)